Pinked.fotolog.pl
Miasto: Warszawa Urodzony: 1986 Płeć: Kobieta | 01.06.2008 13:33 Brak podpisu-linku przy koment
mimo zalogowania i komentowania oczywiscie folotogow/ownlogow gdy wstawiam komentarze na pojedynczych folotogach/ownlogach podpis pod komentarzem nie jest automatyczny tak jak to sie dzieje zazwyczaj gdy wchodze-komentuje inne fotologi/ownlogi. co za tym idzie nie jest tez linkiem bezposrednim do mojej strony. pytanie w tym czy to 'wina' jakis moich ustawień do ktorych nie dotarlam czy raczej kwestia ustawien po stronie włascicieli takich stron. dodam ze miewaja oni komentarze z takimi własnie odnosnikami-linkami w komentarzach wiec nie jest to opcja zuzełnie nie dostepna. z gory dzieki za wyjasnienie mi why? ewentualnie co z tym mozna zrobic. Dzieki. / Pinked |
Pinked.fotolog.pl
Miasto: Warszawa Urodzony: 1986 Płeć: Kobieta | 01.06.2008 13:38 mhm mhm
ok. jednak po zbadanej głebiej sprawie okazuje sie ze jest cos co laczy wszystkie te blogi gdzie podpis mi sie nie pokazuje - to ownlogi
wiec zmiana pytania. co zrobic by takowy automatyczny podpis mnie - majacej fotolog- pojawiał sie gdy komentuje ownlogi ? |
| Moralne-salto.ownlog.com
| 01.06.2008 17:05 Chyba działa to tak, że będąc ownlogiem jest się zalogowanym wyłącznie na ownlogach, a będąc fotlogiem i na ownlogach i na fotlogach. Czyli nic nie da się zrobić. |
Nikt.ownlog.com
Miasto: Stalowa Wola / Nisko Urodzony: 1984 Płeć: Mężczyzna | 01.06.2008 19:53 Logujesz się na ownlog.com podpis jest na ownlogach. Logujesz się na fotolog.pl podpis jest na fotologach. Pytanie i odpowiedź padały milion razy na forum. |